Eurogamer.se

Splinter Cell: Blacklist försenat

Släpps nu först i augusti

Lanseringen av Splinter Cell: Blacklist har blivit uppskjuten. Spelet, som visades upp för första gången på E3-mässan förra året, var länge planerat för lansering under våren 2013, men har nu blivit försenat och ska istället släppas den 20 augusti, rapporterar IGN.

I samband med detta avslöjande har Ubisoft även släppt en ny trailer till spelet, som kan beskådas nedan. I denna visas det att spelet kommer att släppas till PC, PlayStation 3 och Xbox 360, men det nämns inget om Wii U, trots att det tidigare ryktats om en version till Nintendos konsol.

Ubisoft har varken bekräftat eller dementerat existensen av en Wii U-version, så vi får väl se helt enkelt. Kanske kommer ett avslöjande på GDC eller E3?

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!