Eurogamer.se

Amazon listar Grand Theft Auto V till PC

Både i Storbritannien och Frankrike

Onlinebutiken Amazon har på både sin brittiska och franska sajt listat kommande Grand Theft Auto V för lansering till PC, trots att detta inte är utannonserat. Enligt de båda sajterna ska spelet kunna köras på Windows XP, Vista och 7.

GTA V har än så länge bara utannonserats till Xbox 360 och PlayStation 3, men det ryktas om versioner till både PC och Wii U. Kan detta vara ett tecken på att PC-versionen faktiskt är under utveckling?

En namninsamling på internet har i skrivande stund genererat över 144 000 röster från spelare som vill ha en PC-version. Rockstar Games har bekräftat att GTA V ska släppas någon gång under våren 2013.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!