Eurogamer.se

Enspelardemo för God of War: Ascension på ingång

Testa på Kratos nya äventyr i februari

Sony meddelar att en demoversion av God of War: Ascension är på väg och kommer att släppas i februari. Det handlar dock inte om flerspelarläget denna gång, utan vi får istället en rejäl titt på enspelarkampanjen i den nya delen i sagan om Kratos.

Exakt när demoversionen släpps är ännu oklart, men mer information ska komma inom de närmsta veckorna. Dock säger uppgifter att lanseringen av demoversionen kommer att ske i slutet av februari.

Sedan spelet utannonserades har stor tyngd legat på introduktionen av dess flerspelarläge, som vi även fått chansen att prova på i den nu pågående betan. Men nu är det alltså dags att lägga lite mer fokus på enspelarläget, verkar det som. Ser du fram emot ett nytt God of War?

Spana in kampanjen i God of War: Ascension

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!