Eurogamer.se

Let's Fish! Hooked On till PS Vita nästa vecka

Gör er redo för spö!

Den officiella PlayStation-bloggen har idag bekräftat att PS Vita får sitt första fiskespel nästa vecka. Let's Fish! Hooked On släpps den 30 januari som nedladdningsbar titel till den bärbara konsolen.

Spelet är utvecklat av teamet bakom SEGA Bass Fishing och PSP-versionen av Ape Escape och innehåller fyra spelbara karaktärer som alla har sin egen story att följa. Det finns även fyra olika spellägen som karriärläget World Tour, ett läge för utmaningar och kortare spelsessioner, Training och Underwater Mode, där spelare kan titta närmare på sina fångster.

Spelet kommer att kontrolleras till stor del med Vitans tryckkänsliga skärm och ska kosta runt 150 kronor.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!