Eurogamer.se

Skyrim-expansioner når PlayStation 3 i februari

Den som väntar på något gott...

Skam den som ger sig! Skyrim-expansionerna Dawnguard, Hearthfire (4/10) och Dragonborn (9/10) är äntligen på väg till PlayStation 3. Efter flera månader av osäkerhet och väntan har Bethesda nu lämnat klara besked via sin officiella blogg.

Dragonborn blir den första expansionen att lanseras till Sonys konsol och detta skall ske i februari. Senare samma månad kommer även Dawnguard och Hearthfire att släppas också. Som plåster på såren för den långa väntan kommer samtliga expansioner att säljas för halva priset under den första veckan.

Bethesda meddelar också att patch 1.8 kommer att släppas precis före lanseringen av Dragonborn. Tidigare har Bethesda sagt att expansionerna kanske inte skulle nå PlayStation 3 överhuvudtaget, då studion uppenbarligen haft stora problem med att få spelet att fungera ordentligt på konsolen.

Nu verkar de alltså ha hittat en lösning och PS3-spelare kan äntligen få ta del av expansionerna. Vilken ser du mest fram emot?

Kommentarer (6)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!