Eurogamer.se

Svenska Starbreeze gör sci-fi-skjutaren Storm

Samarbetsskjutare är företagets framtid

De svenska utvecklarna på Starbreeze, som ligger bakom Chronicles of Riddick och senast Syndicate (7/10) har något nytt på gång. Detaljerna är ännu sparsmakade, men på deras hemsida hittar vi de första uppgifterna kring ett spel vid namn Storm.

Vi kan utläsa att det rör sig om en förstapersonsskjutare i sci-fi-miljö och att fokus ligger på samarbete. Det står att spelet är under utveckling just nu och den korta texten avslutas med orden "Det är vår framtid".

Detta är allt vi vet om Storm än så länge. Det kan alltså röra sig om ett fullprisspel, eller kanske en nedladdningsbar titel? Det kanske till och med kommer vara gratis att spela? Det har tidigare ryktats om ett spel från Starbreeze vid namn Cold Mercury, som skulle vara en skjutare som är gratis att spela. Har Cold Mercury bytt namn kanske?

Inget lanseringsdatum eller aktuella plattformar finns heller. Kan det röra sig om ett spel till nästa konsolgeneration?

Många spekulationer och få svar, med andra ord. Vi vet i alla fall att Starbreeze utöver Storm jobbar på Payday 2 samt Brothers: A Tale of Two Sons, varav det senare skapas tillsammans med filmregissören Josef Fares.

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!