Eurogamer.se

Tomb Raiders flerspelarläge står för en fjärdedel av spelet Achievments

Ökad livslängd eller billigt knep?

Nystarten på Tomb Raider kräver att du lägger rejält med tid i flerspelarläget om du vill låsa upp alla dess Achievments. X360A rapporterar att flerspelarläget representerar en fjärdedel av spelets Achievments och 250G av totalt 1000G.

Den högsta Achievment som kan låsas upp i flerspelarläget heter "True Commitment" och förtjänas då spelare når rank 60. Denna är värd 30 Gamerscore. Det finns också Achievments för att vinna matcher i spelets olika spelsätt, vara ensam överlevare i sitt lag och mycket annat.

Förmodligen är fördelningen likadan för PlayStation 3-versionen och dess troféer. Det höjs ofta kritiska röster mot denna typ av Achievments och troféer då de förlitar sig på att spelets servrar hålls igång och att spelare äger onlinepass om det krävs. Å andra sidan kan det ses som ett sätt att öka spelets livslängd.

I Tomb Raiders fall släpps det utan onlinepass, så ett problem avverkas. Det återstår att se hur detta tas emot av spelare.

Kommentarer (5)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!