Eurogamer.se

Första Gears of War ingår i Gears of War: Judgment

Bra för de som missat första delen

Microsoft har idag meddelat att en kod för nedladdning av det ursprungliga Gears of War kommer att följa med exemplar av Gears of War: Judgment när det släpps i mitten av mars.

Detta blir alltså ett gyllene tillfälle att återuppleva det som undertecknad anser vara ett av generationens bästa actionspel. I ett pressmeddelande som skickades ut i samband med detta avslöjande kan vi även läsa att mer än hälften av de som spelade Gears of War 3 (8/10) gjorde det utan att ha spelat seriens första del.

"Denna bonus erbjuder långvariga fans såväl som nykomlingar en fantastisk möjlighet att få återuppleva det ikoniska spelet som startade en av generationens mest älskade och kritikerhyllade spelserier, samtidigt som det kopplar samman handlingen med Gears of War: Judgment", står det i pressmeddelandet.

Det är väl bara att tacka och ta emot, eller vad säger du? Passa också på att spana in den nya trailern för Judgment här nedan.

Kampanjtrailer för Gears of War: Judgment

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!