Eurogamer.se

HD-version av Resident Evil: Revelations till PC och konsoler

Släpps till PC, PS3, Xbox 360 och Wii U

Förra veckan kunde vi rapportera om rykten som sa att 3DS-spelet Resident Evil: Revelations (7/10) kanske var på väg till Xbox 360. Idag har Capcom bekräftat det hela och spelet är alltså på väg till Xbox 360, men även till PlayStation 3, PC och Wii U.

Avslöjandet kom via ett blogginlägg på Capcoms hemsida där en hel del detaljer avslöjats. Bland annat visar det sig att spelet släpps i fysisk version till PlayStation 3, Xboc 360 och Wii U redan den 24 maj. Digitala versioner till PS3 och PC släpps också samma dag, men de digitala utgåvorna till Xbox 360 och Wii U kommer att dröja ett tag.

Eftersom det rör sig om ett 3DS-spel som portats till betydligt kraftfullare hårdvara får vi givetvis en rejäl uppdatering när det kommer till grafiken. Karaktären Hunk kommer att vara spelbar i Raid-läget, nya vapen och fiender introduceras också tillsammans med en ny, högre svårighetsgrad.

Spelade du Revelations på 3DS och kommer du att spela det på PC eller konsol?

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!