Eurogamer.se

Lås upp Commander Shepards rustning i Dead Space 3

Förutsatt att du har en sparfil från Mass Effect 3

Electronic Arts fortsätter att blanda sina spelserier på olika sätt. Förra året kunde de som spelade Kingdoms of Amalur: Reckoning (7/10) låsa upp en speciell rustning om de hade spelat demoversionen av Mass Effect 3 och tvärtom.

Nu presenterar EA liknande möjligheter för kommande Dead Space 3. Om du har en sparfil från Mass Effect 3 (10/10) kan du låsa upp en modifierad version av Commander Shepards rustning att använda i spelet.

Det är oklart än så länge om rustningen fyller någon funktion förutom att vara väldigt snygg. Rustningen kommer i färgerna svart och röd, så att de båda spelbara karaktärerna ska kunna matcha varandra, som kan ses i trailern nedan.

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!