Eurogamer.se

Mikrotransaktioner i Dead Space 3

Köp bättre vapen för riktiga pengar

Dead Space 3 kommer att innehålla mikrotransaktioner. Dessa kommer att kunna användas för att köpa nya vapen och liknande. Föremål som spelaren saknar kan hittas av spelaren själv, eller av plundrande robotar. Eller så kan de alltså köpas för riktiga pengar i en butik inne i spelet.

"Du kan köpa resurser för riktiga pengar, med plundrande robotar kan också ge dig valuta som du kan använda. Så du måste inte använda riktiga pengar", säger spelets associate producer Yara Khoury till vår modersajt.

Enligt Khoury kommer det att finnas flera olika paket att välja mellan, till varierande priser. Visceral Games har dock sett till att spelare inte ska kunna köpa sig till framgång och skaffa de bästa vapnen tidigt i spelet.

"Det finns många vapendelar som bara blir tillgängliga för köp längre fram i spelet", säger Khoury.

Detta är första gången mikrotransaktioner letar sig in i Dead Space-universumet. Vad tycker du om det hela?

Se 30 minuter spelsekvenser från Dead Space 3

Kommentarer (3)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!