Eurogamer.se

Öppen beta för RaceRoom Racing Experience på gång

Från svenska SimBin Studios

De svenska racingkungarna på Simbin Studios har idag meddelat att en öppen beta för deras RaceRoom Racing Experience. Betan kommer att dra igång redan nästa vecka, så alla som vill ta del av denna gratisracer kan då göra det.

RaceRoom Racing Experience må som sagt vara gratis att spela, men Simbin och RaceRoom Entertainment verkar inte ha tummat på kvaliteten för det. Det utlovas realistisk grafik och en fysikmotor av högsta klass samt möjligheten att skräddarsy sin egen upplevelse genom att köpa bilar och banor efter tycke och smak. Flera bilar och banor kommer att finnas tillgängliga gratis medan andra kostar pengar.

Utvecklarna har även gått ut med detaljer kring prissättningen på spelet. Bilar kommer att kosta mellan 2 och 3,5 euro, banor ligger mellan 3,5 och 5,5 euro och dessa kommer även att säljas ihop i större paket då och då.

Verkar RaceRoom Racing Experience var något för dig? Om du är osäker kan du alltid spana in den senaste trailern här nedan.

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!