Eurogamer.se

Sista expansionen till Max Payne 3 släpps idag

Uppdateras med ny patch inför lanseringen

Idag släpps den sista expansionen till Max Payne 3 (9/10). Expansionen, som går under namnet Deathmatch Made in Heaven når PC och Xbox 360 idag, men PlayStation 3-spelare får vänta tills i morgon.

Expansionen innehåller fyra nya spellägen vid namn Dead Men Walking, Run and Stun, Marked Man och Time Attack. Inför lanseringen av denna expansion har Rockstar Games även släppt en ny uppdatering som fixar till lite allt möjligt i spelet.

Flera av spelets vapen har justerats i allt från omladdningstid till hur träffsäkra de är. Mindre buggar som att fastna bakom skydd i kampanjläget och granatindikatorer som inte visas har också åtgärdats.

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!