Eurogamer.se

Corpse Party: Book of Shadows till europeiska PSN idag

Japansk skräck till PSP och Vita

Utgivaren XSEED meddelar att det japanska skräckspelet Corpse Party: Book of Shadows kommer att släppas på europeiska PSN idag i samband med veckans uppdatering. Spelet fungerar till både PSP och PS Vita.

Spelet är en uppföljare till PSP-spelet Corpse Party från 2011 som blivit något av en kulthit med sin blandning av pixelgrafik och kusliga stämning. I spelet tar du kontroll över en grupp japanska high school-elever som är fast i en alternativ verklighet och berättar flera kortare berättelser om de olika karaktärerna.

Spelet kommer att kosta runt 150 kronor. Kommer du att införskaffa Corpse Party: Book of Shadows?

Första trailern för Corpse Party: Book of Shadows

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!