Eurogamer.se

Många nya Wii U-titlar utannonserade

The Wind Waker HD! Yoshi Epic Yarn! Nytt från Xenoblade Chronicles-skaparna!

För en liten stund sedan avslutades den senaste upplagan av Nintendo Direct, där företagets chef Satoru Iwata berättade om framtiden för Wii U. Det pratades en hel del om MiiVerse och dess framtid och speciella communitys för Wii Fit U och flera andra spel.

Iwata berättade också att ett nytt Legend of Zelda är på väg, men att det kommer dröja ett tag. I väntan på det kommer Nintendo istället att släppa en ny HD-version av Gamecube-klassikern Legend of Zelda: The Wind Waker till Wii U i höst.

1

Ett smakprov på hur The Legend of Zelda: The Wind Waker ser ut till Wii U.

En kort presentation av ett nytt spel med Yoshi i huvudrollen, titulerat Yarn Yoshi, visades också upp. Det hela verkar vara en spirituell uppföljare till Kirby's Epic Yarn (8/10), då den grafisk stilen används även här.

Som stor avslutning visades också en trailer för det nya spelet från Monolith Software, skaparna bakom Xenoblade Chronicles (10/10).

Spelet har ännu inget namn, men verkar ha ett liknande upplägg som Xenoblade Chronicles och enligt uppgifter rör det sig om ett onlinespel. Vi fick även en kort trailer på ett nytt spel som är en mix mellan Shin Megami Tensei och Fire Emblem.

Det nämndes också att nya Super Mario- och Mario Kart-spel är under utveckling och kommer att visas upp i spelbar form på årets E3-mässa. Wii U Party visades också upp.

Vad ser du mest fram emot från Nintendo?

Kommentarer (7)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!