Eurogamer.se

Persona 4: Golden kommer till Sverige i februari

Skoldags!

Vita-versionen av det omhuldade rollspelet Persona 4: Golden släpps till sist i Sverige den 22 februari, meddelar utgivaren NIS America.

Persona 4 släpptes ursprungligen till PlayStation 2 och den gyllene nyversionen av förbättrat originalet på flera punkter: grafiken är snyggare, det finns 50 procent mer inspelad dialog, fler filmscener, onlinefunktioner och staden som är skådeplatsen går nu att utforska på natten.

Golden gick åt som smör i solsken när det släpptes i Japan i somras och hyllades av kritikerkåren i Nordamerika i höstas. När betygssajten Metacritic sammanställde förra årets titlar hade Persona 4: Golden 2012 års näst högsta snittbetyg - imponerande 94/100.

De svältfödda rollspelsfansen med PlayStation Vita har helt enkelt något att se fram emot i februari.

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!