Eurogamer.se

Quantic Dream registrerar domänen SingularityPS4.com

Bortom Beyond

En domän registrerad av Heavy Rain-utvecklarna Quantic Dream verkar peka på vad studion har för planer efter Beyond: Two Souls som just nu är under utveckling.

Kotaku upptäckte domänen i fråga som har det intressanta namnet SingularityPS4.com. Domäner av olika slag registreras ständigt av spelföretag och behöver inte alltid betyda något, men värt att ta i beaktning är att Quantic Dream tidigare registrerat domäner som HeavyRainPS3.com och BeyondPS3.com vilket alltså pekat ut både speltitel och plattform i förväg.

Den logiska slutsatsen är alltså att man arbetar på ett spel med titeln Singularity som ska släppas på PlayStation 4, något som är intressant av flera anledningar. För det första tyder det på att Sonys nästa maskin verkligen ska kallas PlayStation 4 och inte Orbis som de flesta rykten hittills gjort gällande. För det andra visar det på att Quantic har långsiktiga planer på ritbordet.

Quantic Dream jobbar just nu med spelet Beyond: The Souls.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!