Eurogamer.se

Assassin's Creed 3: The Tyranny of King Washington släpps i februari

Nya enspelaräventyr

1

Den första expansionen av kampanjen släpps snart till Assassin's Creed 3 (9/10). Den 19 februari når den första delen av trilogin The Tyranny of King Washington PC och Xbox 360 och dagen efter landar den på PlayStation 3.

Expansionen beskrivs så här av Ubisoft själva:

"Det är 1783 och den amerikanska revolution är över, vår hjälte, Ratonhnhaké:ton, vaknar upp från en oroande dream bara för att finna att trots hans försök att införa rättvisa i de nyanlagda Amerikas Förenta Stater har en ny kung blivit krönt - George Washington. Ratonhnhaké:ton måste ta bort den av makt förblindade tyrannen från tronen och återinföra frihet i landet".

Att ladda ned det nya innehållet kostar 800 Microsoft Points eller motsvarande 9,99 pund. Hela The Tyranny of King Washington ingår också i Assassin's Creed 3:s säsongspass.

Släppdatumet för del två och tre av expansionen har inte avslöjats ännu, men så länge kan du se på trailern nedan.

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!