Eurogamer.se

Betatesta Crysis 3 nästa vecka

Prova på spellägena Hunter och Crash Site

Nästa vecka börjar en öppen flerspelarbeta för Crysis 3 på samtliga plattformar.

Från den 29 januari och två veckor framåt kan du testa på skjutaren på PC, PlayStation 3 eller Xbox 360. Betaversionen kommer med två kartor och två lagbaserade spellägen.

Det ena heter Hunter och är nytt för spelserien. Där tar två spelare rollen som jägare, utrustade med Nanosuit och Predator-pilbågen, och jagar resterande tio spelare. Varje spelare de tar livet av återuppstår som jägare, och jägarlaget måste ha tagit kål på alla innan tiden går ut.

Det andra läget är det mer standardiserade Crash Site där du ska ta kontroll över och försvara olika punkter på kartan. De två banorna är Airport och Museum som båda utspelar sig i den regnskogsövervuxna version av New York som visats upp i spelets många trailrar.

Hela spelet släpps den 21 februari och vill du veta mer om Crysis 3 kan du läsa vårt förhandstest här.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!