Eurogamer.se

Disney Infinity blir årligt återkommande serie

Extramaterial kommer att ligga på skivan

Skylanders-utmanaren Disney Infinity kommer att bli en årligt återkommande serie, enligt Videogamer.

"När det gäller Infinity planerar vi på att släppa versioner som kommer ut varje år och dessa kommer att innehålla allt material från det kommande året", berättar spelets exekutive producent John Vignocchi.

1

"En av anledningarna till att vi gjorde figurerna är att framtida versioner av Infinity fortfarande kommer att ta hänsyn till alla de där karaktärerna. Så när vi släpper en framtida version av Infinity så, trots att det inte finns ett Play Set som nödvändigtvis hör i hop med en viss karaktär, kan karaktären fortfarande spelas", fortsätter han.

Till varje ny utgåva av spelet kommer det också att släppas extramaterial från nya filmsläpp. Dessa kan köpas till, men John Vignocchi avslöjar att allt material kommer att finnas med på skivan redan vid släppet. Något som kan leda till att material från kommande filmer läcker ut i förtid.

"Det finns absolut en möjlighet att folk kommer att få se karaktärer innan dess att deras PR-kampanjer kör igång om någon [hackar skivan], men vi hoppas att det inte är något som får stor spridning för då kommer folk börja leta efter det och det kommer att förstöra magin för konsumenten", menar Vignocchi.

Men det här med material på skivan är ingen långsiktig lösning för Disney.

"I framtid, när vi rör oss mot nya konsolversioner, kommer vi att kunna leverera materialet digitalt, och figurerna själva kommer bara att vara donglar som låter oss ladda ned det innehållet", berättar han.

Begränsningarna är förmodligen konsolerna Wii och 3DS som inte har samma stöd för nedladdningsbart innehåll som andra samtida maskiner.

Disney Infinity släpps i juni till 3DS, PC, PlayStation 3, Wii, Wii U och Xbox 360.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!