Eurogamer.se

J.J Abrams håller föredrag tillsammans med Gabe Newell

Ska prata om historieberättande på DICE Summit 2013

Valves chef Gabe Newell är en av spelvärldens stora profiler och J.J Abrams är en av de stora inom filmbranschen. Den sistnämnde befinner sig just nu extra mycket i rampljuset då hans nästa Star Trek-film har premiär senare i vår. Häromdagen blev det även officiellt att Abrams ska regissera den efterlängtade sjunde episoden i Star Wars-sagan.

Dessa två giganter inom sina respektive områden kommer nästa vecka att äntra scenen på DICE Summit 2013 för att hålla ett föredrag tillsammans om berättande över flera olika plattformar.

Martin Rae, presidenten för Academy of Interactive Arts and Sciences, som anordnar DICE Summit hade följade att säga om avslöjandet:

"Från TV och film och nu till prisbelönade appar har J.J Abrams onekligen sitt finger på underhållningsindustrins puls. Varje år sätter DICE Summit tonen för kommande år inom spel och att lägga till J.J Abrams och Gabe Newells delade insikter om branschen är en naturlig passform då vi ser mer och mer hur alla former av underhållning smälter samman".

Utöver detta föredrag kommer Gabe Newell att hålla ett föredrag kallat "A View on Next Steps", där han kommer att prata om framtiden för Valve och deras satsningar med Steam och Big Picture Mode.

DICE Summit äger rum 5-8 februari.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!