Eurogamer.se

Resident Evil 6 får PC-exklusivt spelläge

Och MIA Siege släpps till konsolerna i mars

PC-spelarna får vänta ända till mars på Resident Evil 6 (7/10), men som plåster ska Capcom bjuda på lite extramaterial. The Mercenaries: No Mercy är ett utmaningsläge där det gäller att klara av vågvis med zombier och andra hemskheter.

"Fler fiender på skärmen än någonsin tidigare kommer att ställa upp med en större utmaning, men också en chans för spelarna att använda sina skickligheter till att få ännu högre kombinationspoäng", enligt Capcom Europe.

PC-utåvan som släpps den 22 mars kommer också med alla de uppdateringar som gjort av konsolversionerna.

På tal om dem ska flerspelartillägget MIA Siege släppas till PlayStation 3 och Xbox 360 i mars. Där ska det ena laget försvara en datorkontrollerad person medan det andra laget spelar som monster. Du kan själv gissa vad de är ute efter.

MIA Siege kostar 320 Microsoft Points eller 3,99 euro. Spelläget presenteras i trailern nedan.

Resident Evil 6: MIA Siege

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!