Eurogamer.se

Spöklika plattformsspelet Dokuro når PS Vita denna vecka

Äntligen en lansering i Europa

Plattformsspelet Dokuro når PS Vita-spelare i Europa i samband med veckans uppdatering av PlayStation Store på onsdag. Detta meddelades via ett inlägg på den officiella PlayStation-bloggen idag.

Dokuro har funnits tillgängligt i Nordamerika i flera månader och först nu når det alltså Europa och även Australien. I spelet tar du kontroll över Dokuro, en skelettsoldat i den ondskefulle Dark Lords armé. Dokuro går dock från skurk till hjälte när han bestämmer sig för att rädda en ledsen prinsessa.

Spelet sträcker sig över 147 nivåer fyllda med pussel, plattformar och en rad farligheter som vill sätta stopp för Dokuro. Spelet släpps alltså nu på onsdag, den 30 januari och kommer att kosta runt 130 kronor.

Verkar Dokuro vara något för dig? Kolla in trailern här nedan.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!