Eurogamer.se

Släppdatum för Ninja Gaiden Sigma 2 Plus

Ryu Hayabusa tillbaka på PS Vita i mars

Team Ninja har idag via den officiella PlayStation-bloggen avslöjat släppdatumet för Ninja Gaiden Sigma 2 Plus till PlayStation Vita. Spelet, som är en nyversion av Ninja Gaiden Sigma 2 till PlayStation 3, kommer att släppas den 1 mars i Sverige och resten av Europa.

Föregångaren Ninja Gaiden Sigma Plus var ett av lanseringsspelen till PS Vita och presenterade en rad nyheter, som Hero Mode, ett läge som automatiskt hjälper spelaren att blockera och undvika attacker när hälsomätaren börjar ta slut. Hero Mode återkommer även i Sigma 2 Plus, tillsammans med ett par andra nyheter.

i Ett nytt spelläge vid namn Ninja Race gäller det att så snabbt som möjligt klara sig genom speciella nivåer i spelet innan tiden tar slut. I Tag Mode kan spelaren växla mellan två olika karaktärer för att på så sätt dra nytta av deras olika styrkor under diverse utmaningar.

Utöver detta tillkommer nya möjligheter att uppgradera vapen i spelet och om du förhandsbokar spelet får du tillgång till exklusiva kostymer till de kvinnliga spelbara karaktärerna Ayane, Rachel och Momiji.

En ny trailer finns här nedan, hur tycker du att det ser ut?

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!