Eurogamer.se

Wargaming.net siktar in sig på konsolspel

Köper Day 1 Studios för 20 miljoner dollar

Wargaming.net, utvecklaren bakom World of Tanks, World of Warplanes och World of Warships har i ett pressmeddelande idag tillkännagivit att de köpt upp utvecklaren Day 1 Studios för 20 miljoner dollar.

Day 1 Studios är mest kända för F.E.A.R 3 (7/10) och i och med denna investering får Wargaming.net alltså en utvecklare som är hemma på konsolmarknaden. Tanken är att studion skall sköta utvecklingen av ett ännu inte utannonserat konsolspel.

"Att kliva in i utveckling av spel till konsol är ett otroligt stort steg för Wargaming då vi börjar sprida vår närvaro till flera plattformar. Vi ser fram emot att dela med oss frukten av vårt arbete inom kort", säger chefen för Wargaming.net, Victor Kislyi.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!