Eurogamer.se

Apple utannonserar iPad 4 med 128GB lagring

Släpps den 4 februari

Under gårdagen kom ett förhållandevis tyst utannonserande från Apple. En ny version av deras iPad 4 (eller bara "iPad" som den egentligen heter) som stoltserar med lagringsutrymme på hela 128GB. Det nya modellen ska släppas redan nästa vecka, den 5 februari.

Nu finns det alltså ännu mer utrymme för foton, videor, appar och naturligtvis spel. Detta är också första gången sedan iPad lanserades 2010 som ett nytt alternativ gällande lagringsutrymme introduceras. Tidigare har iPad funnits tillgängliga med 16, 32 och 64GB.

Än så länge har inga svenska priser utannonserats, men WiFi-versionen i USA kommer att kosta 799 dollar och modellen med 3G ska hamna på 929 dollar.

Har du behov för en iPad med extra stort lagringsutrymme?

Kommentarer (5)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!