Eurogamer.se

Nu kan du strömma till Twitch från Call of Duty: Black Ops 2

Ute nu till Xbox 360 - snart även till PC och PS3

Xbox 360-versionen av Call of Duty: Black Ops 2 (9/10) har numera en inbyggd funktion för att sända live på videosajten Twitch.tv.

Du använder tjänsten genom att, i spelet, logga in på ditt Twitch-konto och det behövs inga extra tillbehör. Det finns också stöd för att sända ljud och bild via Kinect eller andra Xbox-kompatibla kameror.

Spelare på PC och PlayStation 3 ska också få tillgång till funktionen inom kort, men inget har nämnts om Wii U. Nintendo-utgåvan av spelet saknar också möjligheten att direktsända på YouTube, så förmodligen kommer den inte heller att få något stöd för Twitch.

Ifall du vill veta mer om tjänsten kan du se en videoguide nedan.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!