Eurogamer.se

Soul Sacrifice får släppdatum

Keiji Inafunes actionrollspel släpps i maj

Den officiella PlayStation-bloggen har avslöjat släppdatumet för Keiji Inafunes PS Vita-spel Soul Sacrifice. Onsdagen den 1 maj lanseras spelet både med fysisk utgåva i butik och digitalt på PlayStation Store. I Nordamerika släpps det en dag tidigare, den 30 april.

"Jag är exhalterad över att äntligen kunna utannonsera ett släppdatum för Soul Sacrifice. Jag har lagt ner all min passion och min själ i spelets koncept och mitt talangfyllda team har gjort ett otroligt jobb med att skapa det bästa spelet vi kunnat göra. Jag är säker på att vi har skapat en extremt engagerande upplevelse som ni kommer tycka om att spela", säger Inafune.

I samband med utannonseringen av släppdatumet fick vi även detaljer kring förhandsbokning av spelet. Om du väljer att förhandsboka Soul Sacrifice får du tillgång ett gäng dräkter, magiska föremål och annat. Dessutom ingår det ett paket som gör det möjligt att spela spelet med de ursprungliga, japanska rösterna. Detta paket kommer att säljas separat senare, men vill du ha det direkt så är det förhandsbokning som gäller.

Verkar Soul Sacrifice vara något för dig?

14 minuter från Soul Sacrifice

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!