Eurogamer.se

Ubisoft "pausar" Prince of Persia

UPPDATERING: Osiris är ett nedlagt projekt

UPPDATERAD NYHET:

Det läckta spelprojektet Osiris är numera nedlagt, berättar en representant för Ubisoft Montreal för Polygon.

"Innehållet i fråga kommer från ett Ubisoft-projekt som inte längre rör sig framåt", förklaras videon.

Så den tråkiga nyheten verkar vara att det varken blir något nytt Price of Persia eller något nytt projekt just nu.

ORIGINALNYHET:

Det kommer att dröja ett tag innan det släpps något nytt spel i Prince of Persia-serien, säger Yannis Mallat som är VD för Ubisoft Montreal.

"Det är knepigt att hantera varumärken", berättar han för IGN.

prince

Den här bilden läckte förra året och många trodde att den kom från ett nytt Prince of Persia.

"Det kräver folks uppmärksamhet. Jag tycker att det vore rättvist att berätta att, för närvarande, tar Prince of Persia en paus. Men vi har sagt samma sak om andra varumärken som sen plötsligt dök upp eftersom ett utvecklingslag ville göra det".

Men Yannis Mallet fortsätter med att berätta att seriens fans inte behöver vara alltför oroliga - förr eller senare kommer en uppföljare. Ubisoft Montreal arbetar för närvarande med Watch Dogs och Rainbow 6: Patriots som båda ska släppas under året, men ett av studions nya spel kan ha blivit avslöjat idag.

En video från ett projekt som går under namnet Osiris har läckt ut. Av innehållet att döma kan det röra sig om samma spel som förra året ryktades vara det just ett nytt Prince of Persia.

Ubisoft Montreal är överlag bra på att hålla tyst kring projekt. Spelet Watch Dogs, som utannonserades på E3-mässan förra året, lyckades de hålla hemligt i två års tid. Någon officiell kommentar på läckan har inte kommit, men videon kan du se nedan.

Ubisofts nya spel Osiris.

Kommentarer (3)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!