Eurogamer.se

Nästa Battlefield släpps 2014

Bad Company 3? Battlefield 4?

Det verkar inte bli någon giganternas kamp mellan Call of Duty och Battlefield i höst. Electronic Arts meddelade under ett investerarmöte igår att nästa titel i serien släpps först nästa år, rapporterar VG247.

För att skapa än mer förvirring nämndes ingen undertitel. Det vanligaste antagandet har varit att det är Battlefield 4 som DICE jobbar med just nu - men kan det vara så att det blir Bad Company 3 som är nästa spel att lämna ritbordet?

Det avslöjades även att EA har planer för Battlefield till nästa konsolgeneration, däremot framgår det inte om det är samma spel som ska släppas nästa år. Det skulle i sådana fall kunna vara förklaringen till att de inte släpper någon ny titel till hösten.

Battlefield 3: End Game är sista materialet att släppas till det nuvarande spelet. Vad kommer sen?

Kommentarer (3)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!