Eurogamer.se

Information om Mass Effect 3: Reckoning har läckt

Nya samarbetsuppdrag kopplade till kampanjen

Filer i den senaste uppdateringen av Mass Effect 3 (10/10) har läckt information om spelets nästa expansion Reckoning.

BioWare själva sa att uppdateringen skulle fixa en del mindre buggar, men den välrenommerade Mass Effect-hackaren TSA_383 har grävt på djupet. Han skriver att Reckoning kommer att innehålla en ny serie samarbetsuppdrag där dina beslut från kampanjen spelar in.

Förra veckan läckte en sammanfattning av expansionen ut på Reddit som bekräftar dagens upptäckt:

"Räkningens dag är nära! Flerspelarexpansionen The Reckoning kommer med sex nya, tidigare osedda samarbetsuppdrag med egen berättelse och ett nytt samarbetsläge. Det följer med fyra nya banor att erövra och farliga varianter av banorna från Jorden. Det tillför också förstärkningspaketet som erbjuder nya paket för salarianer, människor och volusar. Spelets förstärkningspaket innehåller nu tre nya vapen (Chakram Launcher, Blood Pack Punisher och Adas Anti-Synthetic Rifle)".

BioWare själva säger att de kommer att presentera mer nyheter om kommande expansioner i mitten av februari, strax innan spelets ettårsdag.

Senaste expansionen Omega.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!