Eurogamer.se

Minikonsolen GameStick är finansierad med råge

Samlade in nästan 650 000 dollar på Kickstarter

Det våras för alternativa konsoler och minivarianten GameStick ser ut att bli nästa plattform in på banan. Kickstarter-kampanjen som skulle finansiera konsolen kammade snabbt hem de efterfrågade 100 000 dollarna och slutade idag på 647 658 dollar.

Merparten av de 5 600 finansiärerna donerade så mycket pengar att de kommer att få en av de Android-baserade konsolerna på posten redan i april.

Konsolen är stor som en USB-sticka och kopplas in direkt i TV:ns HDMI-port. Den är faktiskt så liten att den ryms att stoppa in i själva handkontrollen. Gamestick kommer med ett inbyggt minne på 8 GB men det kan utökas med hjälp av ett minneskort. Den har också inbyggd WiFi och Bluetooth och lanseras i fyra färger.

1

Kommentarer (3)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!