Eurogamer.se

Vad spelar du i helgen? [vecka 5 2013]

Vi frågar - du svarar!

Det är helg igen och efter att ha konsumerat lite öl med trevligt twitter-folk igår tänkte jag krypa ner i en soffa och försvinna bort i Ni No Kuni. Jag spelar nämligen fortfarande Ni no Kuni: The Wrath of the White Queen (PS3) men börjar närma mig dess slut. Recension kommer inom kort.

Jonas har varit på Island i ett par dagar och inspekterat vulkaner. Vi vet inte riktigt var denna nya, brinnande passion kommer ifrån. Kanske har han även hunnit se lite spel? Vi håller tummarna.

Efter att ha samlat dödskallar i Skulls of the Shogun passar Anton på att vila upp sig lite innan det är dags för att ta fram radarn och undvika utomjordingar i Aliens: Colonial Marines. När det inte skjuts på utomjordingar planeras det stadsbyggande i Sim City.

David har skjutit sönder helt andra utomjordingar, och insekter, i Earth Defense Force 2017 (Vita) och fortsätter trenden med att skjuta på saker i Serious Sam: Double D XXL (360) och Crysis 3. Kanske att Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate ger honom lite nödvändig terapi borta från skjutandet när det kommer?

Johan har samlat på sig nytt mod efter bottennappet Let's Fish! Hooked On (Vita). Hans nästa projekt blir att raka sig, ta på sig en snygg kostym och i bästa möjliga stil härma Agent 47. Eller så nöjer han sig med att spela Hitman HD Trilogy.

Kristoffer är fortfarande på semester och vilar upp rösten efter Sing Party (Wii U) men har en hel del godbitar att se fram emot när han kommer hem. Scribblenauts: Unlimited och Naruto Shippuden - Ultimate Ninja Storm 3 väntar nämligen på honom.

Simon fortsätter att spela med sitt exemplar av Sly Cooper: Thieves in Time (PS3) men kommer inom kort byta riktning och genre helt. Gravplundrarsimulatorn Tomb Raider väntar på honom runt hörnet.

Men nu vill jag veta vad du spelar i helgen - så, vad spelar du i helgen?

Kommentarer (13)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!