Eurogamer.se

Ny legendarisk Pokémon på väg

Fast enbart i USA

Nu är det klart att den legendariska Pokémonen Meloetta kommer bli tillgänglig till Pokémon Black and White i mars. Detta via nedladdning från Gamestopbutiker runt omkring i USA, enligt ONM .

Att Meloetta skulle bli tillgänglig för spelarna kom dock inte som en stor överraskning. Pokémon Black and White släpptes 2011 och året därefter introducerades Meloetta in i fickmonstrens universum. Karaktären förkommer även på planschen till den femtonde Pokémonfilmen som har premiär senare i år. Det är inte heller första gången ett monster i serien släppts separat. Till seriens två första spel, Red och Blue, släpptes Mewtwo som även det var ett monster i den första filmen om Pokémon.

Det finns i dagsläget ingen information om Meloetta kommer att bli tillgänglig för europeiska spelare.

Kommentarer

Skapa ett konto

ELLER