Eurogamer.se

Activision presenterar Skylanders Swap Force

Nästa del i serien är på väg

Activision har visat upp nästa del i den omåttligt populära Skylanders-serien. Skylanders Swap Force är namnet på det nya spelet som ska släppas i höst till PlayStation 3, Xbox 360, Wii, Wii U och 3DS.

Den nya funktionen som ska exhaltera spelare så att de tömmer sina plånböcker är möjligheten att kombinera olika karaktärer med varandra. 16 av de nya figurer som ska lanseras med spelet har nämligen utbytbara kroppsdelar, som innebär att spelare kan bygga ihop sina egna hjältar. Det kommer även att släppas 16 nya versioner av klassiska figurer, som även de ska ha utbytbara delar.

Alla gamla Skylanders-figurer kommer givetvis att vara kompatibla med det nya spelet, som utvecklas av Vicarious Visions till PS3, Xbox 360 och Wii U. 3DS-versionen görs av nSpace och Beenox sköter Wii-versionen.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!