Eurogamer.se

Notch kommer inte att finansiera Psychonauts 2

Budgeten hamnar på 18 miljoner dollar

Markus "Notch" Persson kommer inte att finansiera utvecklingen av Psychonauts 2. Detta efter att utvecklarna Double Fine avslöjat att spelets budget skulle hamna på 18 miljoner dollar.

Det var för snart ett år sedan som hoppet om Psychonauts 2 tändes då Notch tog kontakt med Tim Schafer angående en eventuell finansiering av spelet. Notch har nu via Reddit klargjort hur det ligger till med de planerna.

"Jag trodde naivt nog att 'ett par miljoner' innebar två miljoner dollar. Jag hade inga tvivel på att spelet skulle tjäna in de pengarna igen utan problem. Nu visar det sig att de vill ha 18 miljoner dollar, haha. Jag har inte tid för tillfället att ens försöka bli tillräckligt insatt för att kunna skapa ett avtal för 18 miljoner dollar", säger Notch.

Det verkar alltså som att vi får vänta ett tag till innan Razputin och de andra karaktärerna i Psychonauts kommer tillbaka.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!