Eurogamer.se

Scribblenauts Unlimited försenat i sista minuten

Skulle ha släppts denna vecka i Europa

Nintendo meddelar idag att Scribblenauts Unlimited drabbats av en försening i sista minuten inför spelets lansering i Europa. Planen har länge varit att släppa spelet i Europa denna vecka till både Wii U och 3DS, men nu blir det alltså inte så.

Nintendo säger i ett uttalande att en rad förändringar måste implementeras i spelet innan det kan släppas i Europa och därför har spelet försenats. Exakt vilka ändringar det rör sig om har inte klargjorts.

Det finns heller inget nytt datum för spelet, så fans av att lösa pussel med hjälp av ord får vänta ett tag innan de kan sätta tänderna i Scribblenauts Unlimited.

Färsk Scribblenauts Unlimited-trailer

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!