Eurogamer.se

Sniper Elite V2 kommer till Wii U

Ökat taktiskt djup med konsolens GamePad

505 Games har avslöjat att Sniper Elite V2 (7/10) kommer att släppas till Wii U. Spelet, som utvecklats av Rebellion, ska få "ökat taktiskt djup och flexibilitet" med hjälp av Wii U:s speciella GamePad-kontroll.

Spelare ska kunna markera fiender, placera ut fällor och följa fienders positioner och aktivitet med hjälp av den tryckkänsliga skärmen på kontrollen.

"Sniper Elite är den typ av vuxet spel som passar perfekt för de olika spelmekaniska element som finns på Wii U. Det har varit en utmaning att få det rätt, men tack vare vårt team och det fantastiska stödet från våra partners hos 505 Games tycker vi att vi lyckats föra över vår unika spelmekanik till en helt ny plattform", säger chefen för Rebellion, Jason Kingsley.

Sniper Elite V2 till Wii U planeras att släppas någon gång under våren 2013.

Ny Sniper Elite V2-trailer

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!