Eurogamer.se

Sony klipper banden med SuperBot Entertainment

Battle Royale-studion kan ligga risigt till

Sony meddelar att de har avslutat sitt samarbete med SuperBot Entertainment, studion som sattes ihop specifikt för att skapa PlayStation All-Stars Battle Royale (9/10). Spelet släpptes i november 2012 och ska enligt rykten ha sålt fruktansvärt dåligt. Detta har dock inte bekräftats, men det kan vara en av anledningarna till att Sony nu släpper greppet om studion.

Både Sony och SuperBot har skickat ut kommentarer som säger att de skilts åt som vänner och att det har varit en positiv erfarenhet för båda. Samtidigt säger Kotaku att uppgifter från en anonym källa pekar på att studion kan komma att stängas inom den närmsta tiden, då de nyligen sade upp en stor del av de anställda.

Detta rimmar dock illa med SuperBots egna meddelande till IGN, som säger att studion kommer att leva vidare och att de nu letar efter utgivare till deras nästa projekt.

Kommande nedladdningsbart material till PlayStation All-Stars Battle Royale kommer i fortsättningen att skötas av Sony Santa Monica.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!