Eurogamer.se

Star Wars kommer till Zen Pinball 2

Dödsstjärnan som flipperkula?

I ett inlägg på den officiella Playstation-bloggen berättade Zen Studios igår glatt att Zen Pinball 2 skall få ett antal nya bord med Star Wars-tema. Av någon anledning togs inlägget hastigt bort, men vi räknar med att det snart kommer en (ny) offentlig utannonsering. Studion tipsar om att hålla koll på starwarspinball.com, en sida som i skrivande stund endast visar tre minimalistiska TIE-fighters.

Borden har utvecklats i nära samarbete med LucasArts och det första paketet innehåller tre bord; Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back, Boba Fett samt Star Wars: The Clone Wars. Ytterligare sju bord är under utveckling och skall visas upp löpande under året.

Borden innehåller likt många tidigare bord interaktiva 3D-karaktärer och kommer förhoppningsvis att nå upp till den höga standard Zen Studios tidigare satt. Precis som förut gäller också cross-buy, det vill säga att ett köpt bord fungerar både på PS3 och Vita. Vi har ännu inte hört någon om borden även kommer till Xbox 360, vilket säkert kan förklaras av källan till informationen.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!