Eurogamer.se

The Witcher 3: Wild Hunt utannonserat

Geralt tar sig an en öppen värld till nästa generation

CD Project RED har officiellt utannonserat The Witcher 3: Wild Hunt. Det har tidigare pratats om ett avslöjande den 5 februari och under natten dök det upp ett omslag till det kommande numret av Game Informer, som har spelet på omslaget.

Tidningen finns redan nu tillgänglig för digitala prenumeranter och därför har de första detaljerna smugit sig ut på nätet också. Användare på NeoGAF har sammanställt den information som finns tillgänglig.

Spelet ska bland annat innehålla en öppen värld som är hela 30 gånger större än den i föregångaren, vilket innebär att den även blir betydligt större än Skyrim. Där ska protagonisten Geralt resa runt i jakten på sin förlorade älskade och på hästrygg ska det ta drygt 40 minuter att rida tvärs över kartan.

The Witcher 3 ska drivas av studions nya spelmotor CDRED Engine 3 och laddningsskärmar är något som CD Project RED vill undvika helt och hållet. Spelet sägs dessutom vara under utveckling till både PC och nästa generations konsoler och det planeras att släppas under 2014.

Ser du fram emot The Witcher 3: Wild Hunt?

Kommentarer (8)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!