Eurogamer.se

Borderlands 2-expansioner släpps på skiva

Kommer redan denna månad

2K Games har utannonserat Borderlands 2: Add-On Content Pack, en fysisk lansering på skiva av samtliga expansioner och tillägg till Borderlands 2. De expansioner som släppts finns i dagsläget endast tillgängliga för digital nedladdning, men nu kommer de alltså även på skiva. Samlingen kommer att släppas till PC, PlayStation 3 och Xbox 360.

Den 26 februari släpps samlingen som kommer att innehålla expansionerna Captain Scarlett and her Pirate's Booty och Mr Tourge's Campaign of Carnage (9/10), samt tillägg som den spelbara karaktären Gaige the Mechromancer, ett gäng nya vapen, tillträde till Creature Slaughter Dome och en hel del annat smått och gott.

Det är värt att poängtera att själva spelet Borderlands 2 inte ingår, utan det rör sig alltså bara om expansioner och tillägg. 2K Games har också meddelat att Borderlands 2 närmar sig sex miljoner sålda exemplar, vilket är en riktigt dundersuccé.

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!