Eurogamer.se

Teknisk miss i Dead Space 3 upptäckt

Gör mikrotransaktioner överflödiga

Påhittiga spelare har hittat ett tekniskt fel i Dead Space 3 (7/10) vilket låter spelaren få tag i oändliga resurser.

Detta betyder att det kontroversiella sättet att betala med så kallade mikrotransaktioner i spelet helt kan undvikas. Ett system som ger spelaren möjligheten att byta verklig valuta mot resurser i Dead Space 3. Resurser som sedan kan användas för att bygga bättre och starkare vapen.

Felet som spelarna upptäckt går ut på att man blir ständigt belönad ifall man går in och ut genom en viss dörr, om och om igen. Antingen med resurser eller med hälsopaket. Något som alltså betyder att den som orkar kan göra detta igen tills den önskade summan resurser uppnåtts.

Just nu är det oklart om spelets utvecklare EA hinner åtgärda problemet innan lanseringen av spelet imorgon.

Här är nedan finns en video, från GameFront, på hur spelare kan utnyttja missen.

Kommentarer (1)

Skapa ett konto

ELLER