Eurogamer.se

Project Gotham Racing 5 kan bli lanseringstitel till nästa Xbox

Sägs utvecklas av veteraner från Criterion och Bizarre

Det har börjat dyka upp nya rykten kring nästa Xbox, som förväntas bli officiell under våren. Enligt STFUandPlay kommer en av lanseringstitlarna till den nya konsolen vara en femte del i Project Gotham Racing-serien.

Rykten säger att spelet utvecklas av nya studion Lucid Games, som består av veteraner från Criterion och Bizarre Creations. Just Bizarre var som ni kanske minns den studio som låg bakom de ursprungliga Project Gotham Racing-spelen.

Detta rykte skulle mycket väl kunna visa sig vara sant, då Project Gotham Racing 3 var en lanseringstitel till Xbox 360 år 2005.

Personligen skulle jag mer än gärna se ett nytt PGR till nästa Xbox, håller du med mig?

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!