Eurogamer.se

After Burner Climax släppt till iOS

Högtflygande arkadaction att bära med dig

Arkadspelet After Burner Climax släpptes i arkadhallar 2006 och nådde en tid senare Xbox Live Arcade och PlayStation Network. Nu har det adrenalinfyllda spelet även nått iPhone och iPad, meddelar Sega.

Spelet, som släpptes idag, kostar 22 kronor och är kompatibelt med iPad 2 och uppåt, iPhone 4 och uppåt samt fjärde generationen av iPod Touch och dess efterföljare. After Burner Climax innehåller tre olika jetplan att styra på över 20 olika nivåer och tre olika spellägen.

För de som missat After Burner Climax på PSN eller XBLA kan jag personligen rekommendera en investering då spelet anammar den galna, hektiska spelbarhet som det ursprungliga After Burner presenterade 1987. För er som är sugna finns spelet här.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!