Eurogamer.se

Double Fine Adventure släpps till Ouya

Blir inledningsvis konsolexklusivt på nya maskinen

Vi har länge vetat att äventyrsspelet Double Fine Adventure (som nu går under kodnamnet Reds) ska släppas till PC, Mac, Linux, iOS och Andriod. Men det har varit oklart huruvida spelet kommer att nå konsoler eller inte.

Nu står det klart att en konsol får ta del av det nya spelet. Men det rör sig inte om PlayStation 3, Xbox 360 eller någon annan av de etablerade maskinerna, utan om Android-baserade Ouya, rapporterar Joystiq.

Det hela avslöjades av chefen för Ouya, Julie Uhrman under DICE som pågår just nu. Det berättades att spelet kommer att vara konsolexklusivt till just Ouya under den första tiden och även att nyligen släppta The Cave kommer att nå den nya konsolen, som släpps i juni.

Ouya har även skrivit ett avtal med Paul Bettner, skaparen av Words With Friends, som enligt uppgifter ska ha två spel på gång till konsolen.

Verkar Ouya vara något för dig och kan Double Fines spel locka till en investering?

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!