Eurogamer.se

Michael Keaton i Need for Speed-filmen

Kommer Batmans bil vara med?

Det rapporteras i Hollywood Reporter att självaste Batman, Michael Keaton, anslutit sig till Dreamworks filmatisering av Need for Speed. Keaton kommer få sällskap av Aaron Paul från TV-serien Breaking Bad och Dominic Cooper, känd som Howard Stark i Captain America.

Enligt uppgifter ska Keaton spela den excentriska värden för den olagliga racingtävlingen som Aaron Pauls karaktär deltar i. Keatons karaktär värvar de bästa förarna från hela världen och det är i denna tävling Paul möter sin före detta partner, spelad av Cooper.

Planerna är att filmen ska ha premiär den 7 februari 2014, alltså om exakt ett år. Så länge de inte använder handlingen från Need for Speed: The Run (6/10) är jag nöjd. Plus att världen behöver mer Michael Keaton.

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!