Eurogamer.se

Ouya: "Det kommer att släppas en ny Ouya varje år"

Stora ord innan första konsolen ens lanserats

Det verkar som att företaget Ouya har stora planer för sin Android-baserade konsol. Redan innan konsolen nått marknaden har skaparna börjat prata om årliga uppdateringar.

"Vår strategi är väldigt lik den för mobiltelefoner. Det kommer att släppas en ny Ouya varje år. Det kommer att bli en Ouya 2 och en Ouya 3. Vi kommer att ta vara på snabbare, bättre processorer, ta vara på sjunkande priser. Om vi kan få in mer än 8GB Flashminne i vår box kommer vi att göra det", säger företagets chef Julie Uhrman i en intervju med Engadget.

Detta betyder dock inte att de som köper den första Ouya blir övergivna när en ny modell kommer. Alla spel till Ouya kommer att vara bakåtkompatibla och de kommer att vara knutna till användarens konto istället för till en specifik enhet.

Ouya kommer börja säljas i juni månad.

Se uppackningen av en Ouya-konsol

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!