Eurogamer.se

Prisrykten för nästa PlayStation

Blir konsolen dyr eller billig?

Med en utannonsering av nästa PlayStation bara veckor ifrån oss har det börjat dyka upp rykten kring vad den nya maskinen från Sony kan tänkas kosta. Enligt japanska Ashai Shimbun (via GamesIndustry International) siktar Sony på ett pris på 40 000 yen, vilket motsvarar 428 dollar.

För oss i Europa skulle detta förmodligen hamna på 425 euro eller 399 pund, vilket i svensk valuta blir runt 4000 kronor. Med tanke på hur prissättningen ser ut i Sverige kan vi antagligen slänga på ytterligare ett par hundralappar.

Det är ett steg i rätt riktning jämfört med 599 dollar för PlayStation 3 vid lanseringen, men vad är du beredd att betala för nästa PlayStation?

Kommentarer (20)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!