Eurogamer.se

Far Cry 3 når 4,5 miljoner sålda exemplar

Det går bra för Ubisoft

Ubisoft meddelar att deras tropiska förstapersonsskjutare Far Cry 3 (9/10) har sålts i 4,5 miljoner exemplar sedan lanseringen i början av december. Dessa siffror innebär givetvis en stor succé för Ubisoft och framgångarna slutar inte där.

Företaget har nämligen i samma veva meddelat att PS Vita-exklusiva Assassin's Creed III: Liberation (7/10) har nått 600 000 exemplar, vilket förmodligen gör det till det ett av de bäst säljande PS Vita-spelen hittills.

Just Dance 4 (9/10) har dansat iväg hela 8 miljoner sålda exemplar. Alla dessa framgångar har naturligtvis genererat rejält med klirr i kassan för Ubisoft. De största framgångarna kommer dock, inte helt oväntat, från Assassin's Creed III (9/10) som sålts i svindlande 12 miljoner exemplar.

Nu hoppas vi att en liten del av denna vinst kan gå till att göra färdigt Beyond Good & Evil 2.

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!